Antoanelle „Reflections of a sparkle” o colecţie elegantă pentru seară de sărbătoare

Pe Camelia o ştiu de mulţi ani. Pe vremea când încă locuiam în Oradea, Cami era doar o copilă, dar care între timp a crescut frumos. Acum câţiva ani, Cami s-a apucat de design, pasiunea ei, iar colecţiile m-au impresionat de fiecare dată.

M-am gândit, că ar fi frumos să vorbesc cu ea despre ultima ei colecţie, mai ales că luna decembrie este ocazia perefectă pentru a ne achiziţiona o rochie nouă.

Camelia e absolventă a Institutului Maragoni din Milano şi are 27 de ani. Brandul Antoanelle este relativ nou pe piața din Romania, liniile simple al colecțiilor le transformă în ținute ce pot fi purtate indiferent de capriciile tendințelor în modă ” .

Astea sunt câteva din informaţiile oficiale, pe care orice pr bun le-ar da despre brandul, care de câţiva ani îi poartă numele, Antoanelle. Eu mi-am dorit însă o discuţie mai puţin formală, astfel că am stat de vorba cu Cami despre modă, stil şi ce purtăm de sărbători, iată ce a ieşit, în contextul în care de curând a avut loc lansarea ultimei colecţii a brandului, Antoanelle „Reflections of a sparkle”.

Reflections of a sparkle e o colectie adresată femeilor puternice, care nu se sfiesc să poarte paiete, dantele – ţesături fine şi glamourous. O femeie puternică, dar înţeleaptă care apreciează echilibrul şi nu vrea să sfideze bunul gust cu un decolteu mult prea revealing sau o fustă dintr-o altă poveste

Piesele mele preferate din această colecţie sunt trei la număr. Rochia din paiete cu guler alb şi tafta neagră şi rochia albă cu guler, sunt piese foarte elegante care se pot purta în orice ocazie importantă dacă este accesorizată corespunzător. Ador sacoul din paiete, fiind o piesa care se poate purta foarte uşor, atât la blugi cu un maieu cât şi la un pantalon elegant sau o fustă cu o cămaşă albă. , povesteşte Cami despre ultima colecţie.

Toţi care o cunosc ştiu despre Cami, (cel puţin aşa o văd eu), că este imaginea bunului gust, în ciuda vârstei de doar 27 de ani. Am întrebat-o de unde îşi găseşte insipiraţia, în acest context urban plin de stiluri atât de diferite.

„Mă inspiră lucrurile frumoase din jurul meu. Atunci când creez îmi imaginez ţinute pe care le-aş îmbrăca eu însămi.

Îmi plac mult liniile simple, de versatilitate, de transformare a unei ţinute în funcţie de atitudine şi accesorii. În cea mai recentă colecţie semnată Antoanelle „Reflection of sparkle” se regăsesc de exemplu, aplicaţii de paiete.

Nu sunt însă adepta opulenţei şi încerc să găsesc o măsură în toate, astfel încât aplicaţiile glam, strălucitoare sunt un detaliu delicat, aşternut din loc în loc, surprinzător şi enigmatic” spune tânărul designer.
Într-o lună în care fără să vrem neaparat, avem cel puţin două, trei evenimente la care ar trebui să participăm, am vrut să ştiu ce ar trebui să purtăm, care sunt ţinutele glamuroase ale acestui sezon şi care sunt culorile „vedetă” ale lunii decembrie, iar în opinia Cameliei, rochia neagră este varianta elegantă şi feminină.

Ţinuta ideală de seară pentru mine e o reinterpretare a „le petit robe noir” sau un pantalon elegant cu o cămaşă albă şi sacou. 

Orice purtăm trebuie să ni se potrivescă. Nu cred în „aşa trebuie, aşa se face”, ci cred într-o înfăţişare care să completeze personalitatea cu ţinuta. În orice sezon rece se poartă culorile închise, acum mai mult ca niciodată putem purta outfituri în nuanţe de bordeaux, culori metalice, care să dea acel added shine, pentru un look glamuros. 
Este bine totuşi, atunci când alegem un outfit să ţinem cont de câteva reguli simple, care ne ajută să alegem acele ţinute care ne-ar avanataja cel mai mult.
Contează foarte mult ce culori porţi în funcţie de culoarea tenului, pentru că, la un ten foarte deschis se evită culorile pale, lipsite de intensitate. În mod normal, ne stă bine cu orice contrastează tenul. O mare importanţă o au de asemenea şi culoarea ochilor precum şi a părului, ne sfătuişete Camelia. 
 
Screen Shot 2015-12-03 at 17.30.01
Reflections of a sparkle
Screen Shot 2015-12-03 at 17.31.40
Camelia

Screen Shot 2015-12-03 at 17.28.16 Screen Shot 2015-12-03 at 17.28.08 Screen Shot 2015-12-03 at 17.27.47 Screen Shot 2015-12-02 at 19.52.01 Screen Shot 2015-12-02 at 19.49.57 Screen Shot 2015-12-02 at 12.38.40

 

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *