Cum am scapat de cearcane?

David are un an si patru luni si nicio noapte dormita cap coada. Am sute de nopti nedormite la activ, cu treziri multe si dese. Uneori am noroc si ma trezesc doar de doua ori ( asta e o noapte tare buna), insa de cele mai multe ori asta nu se intampla. Viata de mama vine cumva la pachet cu asta si cu niste cearcane de toata frumusetea.

Continue Reading

Am pus lacat pe prajitura si am fugit la sala

Dupa doi an de pauza, a venit momentul temut si asteptat in acelasi timp … vizita la sala. A fost exact ca lasatul de fumat, brusc si dintr-o data, fara prea multe pregatiri. Am intrat in taramul uitat al aparatelor de fitness si am pasit timid spre banda de alergat. Nu stiu ce ma bucura mai mult, faptul ca m-am mobilizat sau ca banda avea un tv la care ma puteam uita in liniste cat timp alergam.

Continue Reading

De ce poarta mamicile parul scurt?

Te-a tras cineva de par vreodata and not in the good way? Ia imaginea asta si inmulteste-o cu zece in fiecare zi si vei avea o idee prin ce trece o mamica cu un bebelus care descopera lumea. In timp ce pe tine te doare capul (de la nopti nedormite si o mie de chestii de facut), lui bebe i se pare absolut minunat sa traga de chestiile alea de atarna de capul lui mami … NOT

Continue Reading