Cazare child friendly la munte, locul ideal pentru joaca celor mici

Cazare baby friendly la munte

În ultima vreme, atunci când vrem să plecăm undeva, caut cazare child friendly din mai multe motive. E important să fie mâncare proaspată, bună, iar locul să ofere atracții pentru cei mici. Am căutat câteva zile, până am dat de Wolkendorf Bio&Spa din apropiere de Râșnov.

Locația este la vreo 3 ore de București la plecare, la întoarcere ( adică duminică) am făcut aproape 4 ore. Complexul are trei construcții în care sunt camerele, un restaurant, un spa, două lacuri în care se poate și pescui, trei jacuzzi exterioare, un țarc cu iepuri ( numai buni de urecheat) biciclete cu căruțe atașate pentru cei mici și un loc de joacă.

Locația este foarte frumoasă atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Un mare plus este că e plin de familii cu copii de toate vârstele așa că David și-a făcut repede prieteni. De aici îți și dai seama că este cazare child friendly, că e plin ochi de prunci care aleargă peste tot.

Spa-ul este fain, piscina puțin cam mică, dar e suficient pentru o bălăceală rapidă. Există o piscină mică interiaoră still jacuzzi, doar că e cu apă mai rece și una mai mare care e cu apă caldă. Ai saună uscată, umedă, salină, spațiu cu aroma terapie, cadă de lemn cu apă rece ca gheață pentru cei cu inimă puternică.

Locul de joacă este mare, cu o construcție din lemn cu leagăn și topogan. Este un teren de joacă imens, cu porți unde cei mici se pot distra copios.

Mâncarea e child friendly, cu produse locale, în stil bufet. Au tot timpul două feluri de supe, ciorbe, vreo 3 feluri de carne, garnituri și un dulce făcut în casă.

Nouă ne-a plăcut că am avut de unde alege, adică tot timpul se găsea ceva și pentru David, într-o seara a fost pește, în alta copănele cu cartofi piure. Singura chestie care ar fi de adăugat este că masa e la ore fixe, iar între mese nu ai ce să mânânci decât daca ai la tine o gustare pentru cei mici.

În fiecare seară s-a făcut un foc de tabără, la care am stat de ne-am clătit ochii până s-a făcut ora de culcare.

A fost fix gura dea er de care aveam nevoie, nu foarte departe de București, dar suficient cât să te poți deconecta.

Per total locația merită banii. Pe seara e 600 de lei, iar în banii ăștia se include tot ce am scris mai sus, mai puțin masajul de la spa care se plătește separat.

Pentru că tot a început grădinița, am scris un articol despre cum facem față, noi mamele, primei zile de grădi a micuților. Îl găsiți aici.

Dacă vreți să le vizitați site-ul pentru, îl găsiți Hotel Walkendorf.

exterior restaurant cazare child friendly
exterior restaurant cazare child friendly
Locul de joacă, cazare child friendly
Locul de joacă, cazare child friendly
wolkendorf hotel
wolkendorf hotel
wolkendorf bio hotel spa
wolkendorf bio hotel spa

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *