Cum îmi îngrijesc fața? Iată ce produse folosesc

O față curată înseamnă îngrijire

În ultima vreme am devenit foarte preocupată de fața mea, de ten. Poate și pentru că toate nopțile nedormite cu David și-au pus amprenta pe ten. A trebuit să compensez, la ceea ce făcea înainte natura, am intervenit eu cu un ritual pentru o îngrijire cât mai bună a feței.

Am încercat mai multe creme de-a lungul anilor. Pentru că am tenul foarte uscat întotdeauna trebuie să fiu foarte atentă la ce produse pentru față aleg.

Am trecut prin branduri scumpe doar pentru a ajunge la creme mai accesibile și nu din motiv de economie ci pentru că acelea mi s-au potrivit mai bine.

Pentru a avea fața luminoasă și curată e nevoie să o îngrijești corepsunzător. Asta presupune demachiere cu sfințenie în fiecare seară, să bei multă apă și să dormi corepsunzător. Acesta e capitolul la care eu stau prost având în vedere că micul dragon nu doarme nici acum toată noaptea fără treziri. Pentru cearcăne am apelat la mezoterapie la Dr. Manuela Răvescu, care a făcut o treabă foarte bună. Voi reveni curând la ea pentru a reface procedura. Puteți citi despre mezoterapia pentru cearcăne aici. De altfel Dr. Răvescu are și o școală foarte mișto de cosmetică și machiaj profesional. Detalii despre școala de cosmetică găsiți aici.

Nu mai spun că acum un am descoperit că și un început de cuperoză ( roșeața aceea de pe obraji și nas) pe care dacă nu o tratez poate să ajungă să arate foarte rău. Așa că am început să îmi iau produse care să mă ajute și pe partea asta.

De la Roche Posay am găsit cremă pentru cuperoză, dar sincer nu mi s-a potrivit foarte bine așa că am mai luat recent acum gelul Coupeliac de care sunt încântată.
Pentru demachiere folosesc apa micelară de la Bioderma care îmi place tare mult. După aplic crema de față de la L oreal ( nutri Gold) după care dau cu gelul Coupeliac pe zona cu probleme. Las puțin fața să se odihnească apoi aplic crema pentru ochi de la Gerovital și în zilele în care fac și tratamentul extra mai pun și fiola cu retinol cu care dorm pe față.

Știu, dacă le pui cap la cap ai putea spune că sunt cam multe, dar pe mine mă ajută să am fața luminoasa. Crema The ordinary o dau din când în când, deoarece mie mi se pare că îmi usucă fața puțin. Are un efect matifiant interesant.

Tot la capitolul față suntem și când vorbim de sprâncene. Eu trec acum printr-un proces cu ele de creștere și ulterior de schimbat forma. Din fericire am dat de Elis Teodorescu care mi-a dat și din puținul pe care îl aveam o formă foarte faină.

Am început acum o lună și puțin tratamentul cu Serul Elis Teodorescu de creștere a sprâncenelor și vreau să vă spun că au crescut chiar și în locurile în care nu mai aveam de an buni fire. Sunt tare încântată de rezultat și în curând am să vă arăt și vouă ce a ieșit după ce voi face microbladingul la ea.

 

Gerovital fiole cu retinol (tratament de 10 zile)
Bioderma apă micelară și la Roche posay cremă pentru cuperoză
Bioderma apă micelară și la Roche posay cremă pentru cuperoză
Ser Gerovital pentru ochi și Coupeliac gel pentru cuperoză (produse pentru fața)
Ser Gerovital pentru ochi și Coupeliac gel pentru cuperoză
The ordinary cremă pentru luminozitate și Eau Cellulare de la Institut Esthederm
The ordinary cremă pentru luminozitate și Eau Cellulare de la Institut Esthederm
Ser pentru creșterea sprânceelor de la Elis Teodorescu
Ser pentru creșterea sprânceelor de la Elis Teodorescu

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *