Cum să ai buze pline și care să arate cât mai natural?

Vrei buze pline dar nu cu un aspect de duck face? Cum ce e duck face? Știți voi, fața aceea mereu mirată,  cu buzele alea țuguiate. Ok, nu despre alea voi vorbi azi.

Întotdeauna am avut o treabă cu buzele, poate pentru că nu le-am avut atât de pline și voluminoase pe cât mi-aș fi dorit. După ce am văzut câteva filme cu Angelina Jolie am fost chiar complexată de faptul că nu am buze cărnoase. Hai sp recunoaștem, puține avem în halul ăla.

Din fericire azi există proceduri pentru tot.

În tinerețea mea ( before kid să spunem) mi-am „făcut” de două ori buzele. Din păcate nu au fost cele mai reușite proceduri deoarce după prima experiență am rămas cu niște gâlme *umflături, care au rămas ani de zile în buza de jos.

A doua oară nu arăta pe cât de natural mi-aș fi dorit, deci iar a fost un eșec.

E și iată de unde reticența mea pentru în a-mi face ceva pentru a obține buze pline. Am stat ani de zile și am întors-o pe toate părțile înainte să îmi fac curaj să încerc din nou ceva.

Așa am ajuns, iar, la cabinetul doctorului Manuela Răvescu. Aveam încredere în mâna ei de când îmi făcusem mezoterapia pentru cearcăne. 

Nu voiam să risc ca în loc de niște buze pline care arată natural să am un look de piți mirată. Nici meseria nu mi-o permite, nici eu nu-mi doream așa ceva.

Ce mi-am făcut pentru buze pline cu aspect cât mai natural?

Cum spuneam, îmi doream ceva cât mai natural. Astfel că, am căzut de acord cu Manuela Răvescu să facem o injecție cu acid hialuronic.

Am ales varianta cea mai puțin densă, care este wow datorita capacității sale de a reține apă, el putând lega o cantitate de apă de 1.000 ori greutatea sa moleculară. Practic ai buzele alea umflate după o noapte bună de somn sau după o tură sănătoasă de plâns.

Procedura nu este dureroasă, însă după se poate umfla puțin, depinde de organismul fiecăreia. Rezultatul este unul foarte fain, deoarece s-a văzut că am schimbat ceva, însă nimeni nu și-a dat seama exact ce am făcut. And don t we all want that? Prețul unei injecții este între 150- 250 de euro, în funcție de fillerul aplicat.

Acu că am scăpat de obsesia buzelor, mă bate gândul să scap de problema sprâncenelor. Cochetez cu ideea de ani de zile, dar nu mi-am făcut curaj nici până azi. Orice as alege sa îmi fac este foarte important ca specialistul să aibă cursuri de cosmetică făcute.

În timpul procedurii
Dr. Manuela Răvescu
buze pline, imediat dupa procedura
buze pline, imediat dupa procedura

 

 

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *