Viata in pandemie … cum sa nu te urci pe pereti?

Am scris putin tare in ultimele luni, spre deloc. Desi sunt atat de multe de spus despre pandemie si nu doar.

De ce? Nu mi-am gasit ideile sau n-am avut timp. Viata ti si mi s-a schimbat atat de mult in aceasta pandemie, ca inca incerc sa ma adaptez. Inca incerc sa ma obisnuiesc cu tot ce nu pot face si putinul pe care pot… ca pandemie.

Inainte de toate, m-am facut blonda. Asta ca sa nu vi se para ciudat ca a aparut o blonda in poze.

Doi, multe s-au schimbat de cand am povestit ultima oara. Despre asta intr-o alta postare non-pandemie.

Pana una alta sa stiti ca ma vedeti la tv sau online pe Alephnews de luni pana vineri la pupitrul stirilor, iar duminica seara de la 20 la Gandurile lui Cristoiu.

Bun si acu la caprele noastre.

A venit pandemia si ne-a luat pe toti pe nepregatite si ne-a sucit toate planurile pe 2020 cat ai zice Covid.

Tot ce am vrea sa facem sau orice gand de plecare avem trecem prin filtrul Covid. Oare e aglomerat? Oare risc sa ma imbolnavesc? Oare, oare?

Cum ramai cu mintea intacta in asa vremuri tulburi?

Cateva sfaturi practice …

In primul rand te ancorezi in ceea ce conteaza. Petrece timp cu cei dragi, cat de mult poti si nu te ma gandi la iesirile pe care anul asta nu le-ai mai avut si nu le vei avea. Vor reveni la un moment, si atunci e important sa ai tiglelele pe casa.

Daca ai copil, si lucrezi de acasa, atunci inainte de toate bea un pahar de vin, gin sau ce o fi si felicitari. Stiu ca e foarte greu sa jonglezi cu ambele ( am trecut sj eu pe acolo) si sa nu simti ca esuezi mereu la tot. Ai rabdare cu tine, e firesc sa simti asa si e firesc sa simti ca o iei razna. E greu sa geationezi doua sarcini atat de importante.

Te ajuta si sa te focusezi pe anul ce vine si la vacanta minunata pe care o vei avea de indata ce se termina pandemia. Imagineaza-ti plaja calda si apa turcoaz in care te vei balaci … la un moment.

Ia-ti un hobby. Acu e momentul ideal sa te inscrii intr-un club de carte, sa te apuci de pictat, tricotat, orice merge la tine si te ajuta. Timpul petrecut afara la socializare nu va fi usor de inlocuit, dar astea un hobby in timp de pandemie, chiar ajuta.

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *