De ce poarta mamicile parul scurt?

Te-a tras cineva de par vreodata and not in the good way? Ia imaginea asta si inmulteste-o cu zece in fiecare zi si vei avea o idee prin ce trece o mamica cu un bebelus care descopera lumea. In timp ce pe tine te doare capul (de la nopti nedormite si o mie de chestii de facut), lui bebe i se pare absolut minunat sa traga de chestiile alea de atarna de capul lui mami … NOT

Au trecut cateva luni de cand nu am mai scris, lucru destul de necaracteristic mie. Intre cele trei mese pe zi ale lui ficior ( da, are zece luni deja?) si cele doua ture de plimbari zdravene pe zi, nu am reusit sa gasesc energia necesara sa o fac.

Poate si zecile de nopti nedormite au ajutat, caci pana i-au iesit cei doi dinti am trecut prin vreo doua luni de nesomn, dar despre toate astea intr-o alta postare.

Acu sa revenim la caprele noastre. Acum vreo cateva saptamani, m-a lovit teribila pofta de a ma tunde …scurt, cat mai scurt. Ma saturasem de palmierul care crestea pe capul meu si de care tragea David ori de cate ori avea ocazia. In timp ce pe fata lui se instala un zambet de cate ori ma apuca de firele rebele, pe a mea aparea o grimasa de durere si chin. Si atunci am zis ca n-are sens. De ce m-as incapatana sa tin parul lung, cand oricum nu ma bucur el.

Am sunat-o pe Monica Pui (my hairstylist) si m-am proptit la ea la salon cu aspiratii mari. Dupa prima foarfeca deja simteam cum o enorma greutate mi s-a luat de pe umeri, iar la final zburdam ca o fetiscana pe campie.

Mda, uitandu-ma mai atent in jurul meu, mi-am dat seama ca nu sunt eu cea care a descoperit macaroana. Cam toate mamicile din jurul meu au parul bob sau scurt. Cred ca toate suntem paruite ?.

Deci da, bobul este noua freza de mamici. Unde mai pui ca poti sa te ai speli pe cap fara mare filosofie, iar atunci cand de cele mai multe ori ai doar cinci minute pentru asta, cu siguranta ajuta.

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *