Gustări sănătoase pentru copii. Ce alegem?

Mom life și gustările sănătoase din parc

De când cu vremea frumosă și caldă, noi,mămicile, ne facem veacul prin parcuri. Căci nu ai nicio șansă să ții un copil în casă, fără să o coboare pe tine în două ore. Mama stă liniștită la aer, iar cei mici se bucură în voie de reprizele de joacă. Toată lumea câștigă. Și pentru că cei mici trebui să și ronțăie ceva, ce gustări sănătoase luăm în parc cu noi?

David are doi ani și jumătate și încă nu mânâncă dulciuri, snacksuri și alte ronțănele pe care noi le considerăm nesănătoase. Și totuși, în parc, ispita este mare. Mereu se găsește o bunicuță cu snakcsuri cu brânză, chipsuri sau ciocolată, care este mai mult decât dornică să împartă.

E greu să tot i le refuzi celui mic, și e greu și pentru el să înțeleagă de ce mulți din jurul lui mânâncă chestii pe care el nu are voie să le mânânce.

Așa că rolul meu, ca mama, a fost să îi găsesc variante de gustări sănătoase, pe care să le pot lua ușor la pachet. Am găsit câteva gustări, pe care am zis să le împărtășesc și cu voi:

Gustări sănătoase:

  1. Fructele

Mereu o idee bună, banana sau mărul m-au scos din încurcătură de multe ori.

David: Mami vreua și eu grisine.

Eu: Ia o banană mai bine.

David: Hmm, bine.

Cumva am reușit de multe ori să ofer un fruct în locul chestiilor mai puțin sănătoase cu care veneau alți părinți.

 

2.Brioșe, biscuiți home made

E ideal să ai niște biscuiți buni la îndemână, făcuți de tine. Astfel poți controla ingrdientele și mai au și un gust bun. Reșeta clasică de 100/100/100 este una din preferatele lui David. 100 de grame de unt, 100 de grame de brânză feta(telemea sau de burduf) cu 100 de grame de făină. Date la cuptor în diferite forme și presărate peste cu cașcaval sau seminte de tot felul, biscuiții aceștia sunt buni de îi mânânc și eu pe nerăsuflate.

 

3. Bomboanele din fructe BEAR 

Dintre toate, bomboanele sunt preferatele lui. Și de ce nu ar fi când asta vede peste tot în jur. A trebuit să găsesc ceva care să fie cât mai natural și cu cât mai puține ingrediente. Cu gama BEAR a fost dragoste la prima degustare. Rulourile Yoyo de la ei sunt minunate la gust șivasunt făcute doar din fructe ( și mami mai fură câteva).

Sunt snack-uri din fructe 100% naturale, care au mai multe sortimente: căpșuni, mango, coacaze negre și zmeură.

Tălpițele de la BEAR țin locul jeleurile tradiționale din fructe, pline de zahăr, care au conservanți și aditivi. Este o gamă raw vegană de snack-uri din fructe, dar care conțin doar fructe deshidratate 100%. Atât și nimic mai mult. Mai au și o formă faină, pe care David o adoră.

Faza mișto este că dacă ai o pungă de BEAR la tine, ești asigurat cu gustarea sănătoasă din parc. Și copilul fericit, și mama fericită ( mai ales dacă nu ai avut timp să prepari biscuiți sau să iei fructe și te simți vinovată pentru asta).

 

Produsele BEAR se pot achiziționa din magazinele Mega Image, Carrefour,  DM, Cărturești, Inmedio, Naturalia, Bebe Tei, magazinele de tip Plafar,  precum și online, de pe AlimenteSpeciale.ro și Unicorn-Naturals.ro.

 

Rulori Yoyo BEAR, gustări sănătoase pentru copii
Rulori Yoyo BEAR, gustări sănătoase pentru copii
Tălpițe BEAR cu mango și morcov, gustări sănătoase pentru copii
Tălpițe BEAR cu mango și morcov, gustări sănătoase pentru copii

 

 

 

 

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *