Am făcut un review al genții Marc Jacobs Snapshot

Snapshop Marc Jacobs

Am adorat geanta lui Marc Jacobs Snapshot din primul moment în care am văzut-o. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că sunt foarte colorate. E un model fresh, fashion și care merge asortat în mai multe combinații.

Pe site-ul designerului vei găsi multe combinații de culori. Marc Jacobs Snapshot bag vine în culori vii precum roz, fucsia, mov, albastru cerneală, verde, auriu. Designerul sigur și-a spus sky is the limit.

Un model 100% din piele de vacă, care este foarte purtat de influencerii momentului. Nu e greu de ghicit de ce. Este o geantă crossbody foarte faină, de efect care sigur nu te va lăsa să treci neobservată.

Particularități ale genții:

Piele saffiano

Curea detașabilă și reglabilă

Diverse compartimente cu fermoar de top

Buzunarul exterior din spate

Interiorul căptușit negru cu buzunare alunecoase

Dublu detaliu hardware J pe față. 

Ce e mișto atunci când îți iei o geantă care îți place foarte mult este starea pe care ți-o dă. Când abia aștepți să o combini cu diferite ținute, care sigur vor arăta bine doar pentru că ai acel accesoriu care face diferența.

De asta e important ca din când în când să te răsfeți cu câte o chestie care îți place foarte mult. Nu e neaparat să fie o geantă. Poate la fel de bine să fie o pereche de cercei, o rochie sau o zi de masaj. Important e efectul de la final. Dacă simți că ți-a adus un plus valoare ție, dacă te simți mai bine și zâmbești mai mult, atunci efectul dorit a fost obținut.

Pentru ca la finalul zilei nu e vorba de etichete, cât e vorba de ce simțim și cum ne simțim. Și hai să recunoaștem doamnelor, uneori avem nevoie de acel plus de ceva.

So, dacă simți nevoia să te răsfeți … do it, nu mai aștepta. Despre genți, mai poți citi și aici.

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *