Mom night out sau cum ies mamele in oras

Sunt nebuna, control freak si trebuie sa stiu absolut tot ce tine de David. Cu alte cuvinte am devenit tot ce nu credeam ca voi fi and more. De aceea o iesire in oras la ceas de seara s-a dovedit o provocare mare pentru mine.

Pentru prima data de cand s-a nascut David am lipsit de acasa de la baia de seara. Mi-a luat ceva timp sa ma pregatesc psihic pentru eveniment, dar a fost mai usor decat mi-am imaginat, unde mai pui ca si foarte necesar pentru mintea mea de mama de cinci luni.

Primisem invitatie la botezul Emmei (fetita prietenei mele Flavia)inca de la inceputul lunii mai, astfel ca am avut timp sa lucrez cu mine. Pe de o parte m-am bucurat teribil, urma sa fie prima iesire de cu seara in luni de zile, iar pe de alta parte eram ingrozita. Dar copilul? The horror. Ca un control freak autentic, deja aveam scenariul serii derulat in cap, si-mi si imaginam puiul de om cum plangea dupa mami, care ea, „denaturata” era la bar ?.

Stiam ca va ramane Cata cu bebele, deci era pe maini mai mult decat bune. Ca nana Floare, care merge o data pe luna la oras si-si alege hainele bune pe care le spala si le apreteaza de cu trei saptamani inainte, la fel am facut si eu. Mi-am ales tinuta in minte si ma gandeam ce minunat voi arata in ea. Ma gandeam cum voi savura eu un pahar de vin rose impreuna cu prietenele mele si ce bine ne vom simti noi. Intre timp paharul de rose s- a facut sfert de pahar, dar a fost minunat si ala (primul din ultimul an).

A venit ziua cu pricina, mi-am scos tinuta festiva din dulap, mi-am tras fata de oras incercand sa acopar cearcanele care parca se prelingeau pana la gura. Mi-am pupat baietii lung si cu un sentiment de vinovatie si eliberare, in acelasi timp, am plecat spre eveniment.

Cred ca sentimentul asta de vinovatie e unul cu care va trebui sa ma invat, ca am o senzatie ca va tot exista pe parcursul anilor.

Am ajuns coana mare la botez, dichisita si parfumata ca un pom de Craciun. Ma simteam putin stanjenita din cauza burticii pe care inca o mai am (4 kg in plus ramase, se pare ca toate pe burta?) dar incercam sa o trag cat de mult posibil. Ba mai mult, mi-am pus si o burtiera din aia de-ti strange si viata din tine, doar doar pare mai burta mai mica. Burtiera am dat-o jos dupa juma’ de ora si am si uitat-o pe scaun ca nu-mi incapea in geanta. Cred ca s-or fi amuzat teribil doamnele de la curatenie.

Locatia botezului (Hilton) a fost minunata, iar Emma o scumpa de fetita. Prietena mea si sotul ei (Anca and Paul) au venit si ei la botez si am stat toata seara de am chicotit pe diverse teme.

Am spus de candy bar? Oh dear, omfg  #@$!@##@@####”-*, mda …extraordinar. Pacat ca nu m-am putut atinge de nimic, dar asa e cand alaptezi si ai un copil suspect de alergie la proteina laptelui de vaca.

Mi-am savurat in schim sfertul de pahar de rose pe terasa, la o gluma cu Anca siP  Paul si a fost minunat. Copilul binentelea ca a dormit linistit cu tati si nici n-a sesizat ca mami lipseste(contrar scenariilor din capul meu). Ce am invatat?

1. Ca trebuie sa ies mai des (musai) seara, pentru a nu o lua razna.

2. Ca trebuie sa ma relaxez putin si sa am incredere ca bebe va fi bine, chiar daca lipsesc si eu putin din preajma.

Mai jos aveti tinuta de gazela pregatita de cu o luna inainte.

Outfit:

Kimonoa Zara

Rochie Asos

Pantofi Musette

Cerceo H&M

Geanta Furla

20170521_204853
Spring style, flower kimono
20170521_200730
H&M earings

20170521_205212

20170521_20510720170521_202546-01-01

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *