Purtam rochii toamna aceasta? Da!!!! Mai ales daca esti gravida …


Ca sa raspund la intrebare, da, purtam rochii toamna aceasta. Daca te simti ca un hipopotam, ti s-au umflat picioarele si ti se pare ca nimic nu sta bine pe tine, atunci rochia te poate salva.

In saptamana 30 de sarcina, oricat de mult ti-ai dori nu poti purta decat un numar limitat de articole vestimentare. Ce faci atunci cand, desi ai burta cat pepene, tu te visezi in diferite outfituri cu skinny jeans si topuri stramte? E simplu, iti pui pofta in cui si astepti sa treaca iarna, burta si sa poti purta si tu toate acele outfituri stylish.

 

La ora asta cand scri articolul (ora 2 dimineata), stand si gandindu-ma in ce am investit in ultima perioada, este foarte simplu: rochii si pantofi (bocanci).

Rochiile sunt cele mai comode pentru mine in aceasta perioada si norocul meu ca se poarta rochii in prostie. Magazinele sunt pline de rochii in toate materialele posibilie si texturile, de la colori puternice precum rosu sau galben la cele dark.

Ideal este sa ai ambele variante (tocmai ce mi-am pus ochii pe o noua rochita rosie pe care astept sa mi-o achizitionex curand). In pozele din postarea de azi, este o tinuta office, intr-o rochita de la zara dintr-un material foarte comod si care aduce usor a modelului Chanel.

Botinele nu sunt cele mai potrivite, mergeau mult mai bine o pereche cu tocuri, dar in situatia data nu aveam nicio sansa sa stau catarata pe tocuri o zi la birou.

OUTFIT:

Rochie: zara

Botine: vintage

Geaca piele Zara

 

 

 

img_04662016-10-25-01-38-08-263img_0462

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *