Rihanna şi Sia vin în august la Bucureşti

  Pentru că sunt fan Rihanna, nu aveam cum să nu scriu despre faptul că ea va veni în Bucureşti. Da, ştiu, pare greu de crezut, încă nu mi-am revenit, deoarece tocmai ce vorbeam zilele trecute cu prietena mea Diana despre concertul ei din Ungaria şi cum să facem să mergem. Ee, iată nu mai e cazul, „vine muntele la Mohamed”.
Aşa că, dacă nu v-aţi făcut planuri pentru vară încă, bifaţi acolo data de 14 august pentru o seară de neuitat.
Rihanna împreună cu Sia vor concerta pentru prima oară în România, la Bucureşti.
Concertul Rihanna va fi pe 14 august, iar Sia va concerta pe 17 august, în cadrul Zutopia Music Festival, toate concertele având loc în Piaţa Constituţiei.
De asemenea pe 15 august va concerta şi artistul Steve Aoki.
Biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul www.eventim.ro şi pot fi achiziţionate pentru fiecare eveniment în parte sau poate fi achiziţionat un abonament pentru toate cele trei zile de concerte, acestea fiind adunate sub denumirea „The Event 2016”, la un preţ care variază între 210 („early bird”) şi 777 de lei (la tribuna VIP).Prinţesa pop-ului Rihanna va cânta live pentru prima dată în România şi va fi cu siguranţă „Concertul anului 2016 în România”, aşa cum a fost numit chiar de organizatorii evenimentului.

Spectacolul face parte din „The Anti World Tour 2016”, un turneu care a început în toamna anului trecut în America și care continuă și pe parcursul acestui an, cu scopul promovării celui mai recent album al cântăreţei, „Anti”.

Totuşi, din repertoriul de la Bucureşti al Rihannei nu vor lipsi hiturile „Umbrella”, „Rude Boy”, „Four Five Seconds” și „We Found Love”, au anunţat organizatorii.

Pentru cele trei zile de evenimente, 14, 15 şi 17 august, din cadrul „The Event 2016” au fost puse în vanzare abonamente la urmatoarele categorii de preţuri: Normal Circle – un numar limitat de abonamente „early bird” puse în vânzare la preţul de 210.6 de lei. După epuizarea acestora, preţul va deveni 270 de lei; Golden Circle – 518.4 lei, Dinamond Circle – 702 de lei, Tribune VIP – 777.6 lei.

Potrivit eventim.ro, se pot achiziţiona bilete şi pentru fiecare concert în parte.

Astfel, preţul biletelor pentru concertul Rihannei & Guest din 14 august variază între 151 şi 648 de lei, în funcţie de categorie.

Aşa că, nu mai staţi şi luaţi-vă de pe acum un bilet la cel mai cool concert al anului :). Eu sigur voi fi acolo, undeva aproape de scenă, îmbrăcată în jeans şi pregătită să urlu toată seara.

riri
Rihanna in conert
rihanna concert
Rihanna in concert
rihanna
Rihanna, new album „Anti”
rihanna 7
Rihanna
rihanna 3
Rihanna

 

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *