Rooftop fun … nu lăsă frigul să-ţi ia din strălucire

De când s-a răcit, este mai greu să te axezi pe partea de fashion a ţinutei, pentru că avem tendinţa să punem cât mai multe haine pe noi şi este mult mai la îndemână să căutăm haine care să ne ţină de cald.

Chiar şi aşa, cu haine groase sau nu, cu şapte straturi pe tine sau doar cu două, poţi avea un outfit plin de stil. Pentru ultima ţinuta a proiectului pe care l-am realizat împreuna cu talentata mea prietenă Maria Racoviţan (cea care a făcut toate pozele astea cool), am ales o rochiţă din colecţia Luizei Ionescu. Am fost puţin sceptică la început, recunosc, deoarece era puţin prea înflorată pentru stilul meu, însă s-a dovedit a fi cea mai inspirată ţinută a zilei.

Rochia am ales să o combin cu o pereche de boots de piele mai duri, pentru a scoate rochia din zona preţioasă iar pentru un plus de efect am luat deasupra o blăniţă neagră.

Partea funny este, că după o zi de alergat prin tot oraşul în frig, cu un episod în care m-am trezit pe mijlocul bulevardului Unirii, ca o panseluţă veselă între maşinile care goneau cu viteză … am ajuns pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje. Iar partea şi mai mişto este că eu am o uşoară teamă de înălţime, însă de amorul artei am răbdat. Mai era şi Maria (artista mea), care mă împingea de la spate să-mi înving teama, deoarece cele mai bune cadre erau cele aproape de marginea acoperişului … well, ne-am distrat pe măsură, eu care bombăneam, iar Maria care striga „Mamă ce fain se vede, dă-te mai în spate, hai că nu o să cazi … acu zâmbeşte”. 

Cam aşa s-a încheiat ziua noastră de shooting, ce a ieşit vedeţi mai jos …

Special thanks to MARIA RACOVIŢAN (foto) şi LUIZA MARIA IONESCU (make up)

IMG_2417.jpgIMG_2399.jpg

IMG_2591.jpg

IMG_2454.jpg

IMG_2488.jpg

IMG_2485.jpg

IMG_2512.jpg

IMG_2474.jpg

IMG_2533.jpg

IMG_2441.jpgIMG_2611.jpg

IMG_2404.jpg

IMG_2411.jpg

IMG_2507.jpg

Outfit:

Dress: Luiza Maria Ionescu

Boots: Zara

Vest: Vintage

Handbag: Moschino

 

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *