Mama – in concediu. Cum o recunosti?

Intr-un grup de oameni nu e greu sa recunosti o mama. E mereu agitata, face doua sau chiar trei lucruri in acelasi timp. Mananca cu o mana, cu cealalta il tine ocupat pe bebe, eventual mai are si un telefon in fata sau intretine un semi-dialog cu cineva prezent. In orice moment se poate opri din mancat pentru a-l ridica pe prunc, plimba, schimba, face cu crema (acu ca e vara) sau orice e necesar pentru a-l tine fericit.

Continue Reading

Cum să te îmbraci la o petrecere la piscină? O singură regulă se aplică: dress to impress

Vara bate la uşă, iar sezonul este perfect pentru petreceri în aer liber. Ai primit o invitaţie la o petrecere aboslut fabuloasă la piscină şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Realxează-te.

Există aici două categorii de persoane, cele care iau pe ele pe ce pun mână şi cele care vor studia atent lookul până în cele mai mici detalii. Nu uita, ţine cont de o singură regulă: DRESS TO IMPRESS.

Continue Reading

Te pregăteşti pentru vacanţa de 1 mai? 5 trucuri ca să te simţi şi să arăţi mai bine

Recunosc că mă preocupă mult felul în care arăt. Consider că este o carte de vizită şi spune multe despre mine. De aceea îmi aleg hainele cu grijă şi sunt atentă la detalii. Dar cred că testul final se dă în faţa oglinzii, atunci când scapi de haine, pentru că este un test la care nu poţi să minţi. Felul în care arăt şi mă simt în pielea mea este foarte important. Iar înainte d eo mini vacanţă, atunci când vei merge de te va vedea toată lumea în costum de baie, acest plus de încredere este mai mult decât binevenit. 

Continue Reading

Rihanna şi Sia vin în august la Bucureşti

  Pentru că sunt fan Rihanna, nu aveam cum să nu scriu despre faptul că ea va veni în Bucureşti. Da, ştiu, pare greu de crezut, încă nu mi-am revenit, deoarece tocmai ce vorbeam zilele trecute cu prietena mea Diana despre concertul ei din Ungaria şi cum să facem să mergem. Ee, iată nu mai e cazul, „vine muntele la Mohamed”.
Aşa că, dacă nu v-aţi făcut planuri pentru vară încă, bifaţi acolo data de 14 august pentru o seară de neuitat.
Rihanna împreună cu Sia vor concerta pentru prima oară în România, la Bucureşti.
Concertul Rihanna va fi pe 14 august, iar Sia va concerta pe 17 august, în cadrul Zutopia Music Festival, toate concertele având loc în Piaţa Constituţiei.
De asemenea pe 15 august va concerta şi artistul Steve Aoki.
Biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul www.eventim.ro şi pot fi achiziţionate pentru fiecare eveniment în parte sau poate fi achiziţionat un abonament pentru toate cele trei zile de concerte, acestea fiind adunate sub denumirea „The Event 2016”, la un preţ care variază între 210 („early bird”) şi 777 de lei (la tribuna VIP).Prinţesa pop-ului Rihanna va cânta live pentru prima dată în România şi va fi cu siguranţă „Concertul anului 2016 în România”, aşa cum a fost numit chiar de organizatorii evenimentului.

Spectacolul face parte din „The Anti World Tour 2016”, un turneu care a început în toamna anului trecut în America și care continuă și pe parcursul acestui an, cu scopul promovării celui mai recent album al cântăreţei, „Anti”.

Totuşi, din repertoriul de la Bucureşti al Rihannei nu vor lipsi hiturile „Umbrella”, „Rude Boy”, „Four Five Seconds” și „We Found Love”, au anunţat organizatorii.

Pentru cele trei zile de evenimente, 14, 15 şi 17 august, din cadrul „The Event 2016” au fost puse în vanzare abonamente la urmatoarele categorii de preţuri: Normal Circle – un numar limitat de abonamente „early bird” puse în vânzare la preţul de 210.6 de lei. După epuizarea acestora, preţul va deveni 270 de lei; Golden Circle – 518.4 lei, Dinamond Circle – 702 de lei, Tribune VIP – 777.6 lei.

Potrivit eventim.ro, se pot achiziţiona bilete şi pentru fiecare concert în parte.

Astfel, preţul biletelor pentru concertul Rihannei & Guest din 14 august variază între 151 şi 648 de lei, în funcţie de categorie.

Aşa că, nu mai staţi şi luaţi-vă de pe acum un bilet la cel mai cool concert al anului :). Eu sigur voi fi acolo, undeva aproape de scenă, îmbrăcată în jeans şi pregătită să urlu toată seara.

riri
Rihanna in conert
rihanna concert
Rihanna in concert
rihanna
Rihanna, new album „Anti”
rihanna 7
Rihanna
rihanna 3
Rihanna

 

 

Continue Reading

The brunette goes to Thailand …

Aşa cum vă promiteam în urmă cu ceva timp, am revenit cu un proiect nou. „Thebrunette.ro” este proiectul în care am pus mult suflet şi care sper să fie pe plac.

Pentru că tocmai m-am întors dintr-o vacanţă de vis din Thailanda, m-am gândit că ar fi frumos să vă arăt câteva din locurile prin care am colindat.

Continue Reading

Free spirit sau ziua în care te plimbi fără pantaloni cu metroul prin Bucureşti

Aţi citit bine oameni, ziua fără pantaloni la metrou vine peste noi, cât am zice … pantaloni. Se întâmplă mai exact duminică, aşa că dacă aveţi norocul sau ghinionul să vă aflaţi în metrou exact când se întâmpla, să nu credeţi că au luat-o oamenii razna.

Evenimentul „No Pants Subway Ride” este oragnizat pentru a doua oară în Bucureşti. Atfel că locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni. Organizatorii au o menţiune importantă însă, pentru a evita situaţii neplăcute şi neprevăzute oamenii sunt rugaţi „de a veni în boxeri sau pantaloni scurţi, nu în chiloţi tanga sau tetra” :)). Nu pot decât să mă amuz la gândul, că cineva ar fi capabil, pe minus 10 grade, să renunţe la textilă şi să accepte o plimbare doar în chiloţi tanga cu metroul, but who knows.

Organizatorii spun aşa, că cei care vor să participe la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. La eveniment pot participa persoanele care sunt dispuse să renunţe la pantaloni la metrou şi care au abilitatea de a-şi păstra o atitudine indiferentă cu privire la acest lucru.

Trebuie să te porţi cât mai normal, dacă se poate să nu te pufnească râsul când vezi vizavi de tine un om care poartă o pereche de boxeri cu porcuşori . Participanţii nu trebuie să interacţioneze cu alţi oameni prezenţi la eveniment pe care nu îi cunosc. În cazul în care sunt întrebaţi de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că „au uitat pantalonii acasă” şi că le este, într-adevăr, „un pic rece”. Totodată, trebuie să insiste că este o coincidenţă faptul că şi alte persoane şi-au uitat în aceeaşi zi pantalonii acasă, suţin organizatorii evenimentului.

Viaţa în metrou trebuie să se desfăşaore normal, oamenii vor sta în vagon cum stau de obicei, pot citi o revistă sau o carte.

Evenimentul nu este doar unul care ar trebui să aducă zâmbetul pe buze, ci are şi o dimenisune socială. Oamenii care participă la manifestarea fără pantaloni pot aduce haine de care nu au nevoie pentru a le da organizatorilor care le vor dona unor asociaţii care ajută oamenii nevoiaşi.

Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfăşoare duminică, de la ora 15.00, în peste 60 de oraşe din lume, între care New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC.

no-pants-subway-ride-brussels
No pants subway Ride Brusseles
no-pants-subway-ride-new-york-city
No pants subway ride New York city
No-Pants-Subway-Ride-2014-Berlin-07
No pants subway ride Berlin
Continue Reading