Mama de bebe caut față nouă

Sa fii mama nu-i usor. Mai ales cand ai un bebe care de aproape un an e certat cu somnul, iar singurele momente de liniste sunt cele in care esti inchisa in baie. Daca primele luni nedormite si solicitante au trecut neobservate pe fata mea, ritmul constant de nopti agitate a lasat urme. Asa ca am intrat cu fata la o mica „renovare”.

Continue Reading

Regresia somnului si hopul de la opt luni

De cateva zile nu dorm, nu doar eu, ci toata casa. Cele mai multe nopti stau semiadormita si ascult „put baby to sleep rain sounds” si sper ca micul dragon scump si iubit sa adoarma. Uneori imi iese( rar ce-i drept), alteori urla cat il tin plamanii de nu doarme juma’ de cartier, pentru ca trust me, pe o raza de un kilometru nici iarba nu creste atunci cand scumpul meu prunc isi dezlantuie glasciorul.

Continue Reading

Spa like a mom …

Cum vine asta spa like a mom? Hai sa va explic. Te bagi in cada, dai drumul la apa, deschizi revista si brusc incremenesti. Ti se pare ca ai auzit glasciorul flacaului. Opresti repede apa si stai asa in apa fara sa sufli sau sa clipesti incercand sa ti dai seama ce se aude. Trec 5, 10 secunde nimic, dai drumul la apa si te afunzi in apa calda fericita, cand brusc il auzi cum plange …

Continue Reading